У малыша режутся зубки? Участвуйте в тестировании продукции Dentinale!

У малыша режутся зубки? Участвуйте в тестировании продукции Dentinale!

05. Nov 2019, 10:01 Мамин Клуб Мамин Клуб

Появление зубок - этап взросления малыша, который, к сожалению, сопровождается болью и порой - бессонными ночами. Выбирая способы облегчить боль, важно подобрать надёжное средство: пережить появление зубок можно и без синтетических анальгетиков и анестетиков.

Возможно, вам поможет гель Dentinale natura. Он не содержит сахара, параберов и лидокаина и у него приятный вкус. В основе геля экстракт алоэ, босвелии и ромашки - эти растения имеют противовоспалительный и болеутоляющий эффект, что снижает воспаление и раздражение дёсен.

Преимущества геля:

  • Не содержит лидокаин;
  • Не содержит сахар;
  • Не содержит парабены
  • Не опасен для глотания
  • Приятный вкус;
  • Содержит экстракт алоэ, ромашки, босвелии
  • Противовоспалительный и заживляющий эффект;
  • Двойная упаковка - 20 мл;
  • Производство Италии

Dentinale - спокойствие и крепкий сон даже при появлении зубок!

Как принять участие в тестировании?

Напишите письмо на margarita@maminklub.lv, укажите возраст малыша и причину, по которой желаете тестировать нашу продукцию.

Принимая участие в тестировании, вы обязуетесь

  • Забрать продукт для тестирования в редакции Маминого клуба (ул.Виландес, 1-2) в течение недели;
  • Прислать отзыв, приложив минимум 2 фото хорошего качества в течение недели с момента получеия продукта.

Ждём ваших заявок!

Baiba Baiba 26. Nov 2020, 20:08

Pus gadā mums sāka nākt zobiņi, smaganas bija apsārtušas un iekaistušas, dēls patstāvīgi visu bāza mutē un raudāja. Forumā māmiņas man ieteica Dentinale gelu. Tam ir dabīgs augu sastāvs. Nekādas ķīmijas un tajā pat laikā reāli palīdz. Es sāku ieziest dēlam ar to smaganas un momentāli kļuva vieglāk. Ļoti ātri nomierina un samazina iekaisumu.

Dara_44 Dara_44 17. Oct 2020, 13:51

Man šis gēls ļoti palīdzēja pārdzīvot grūto periodu. Manam bērnam tikko sāka nākt zobiņi, un šis periods mums bija ļoti grūts. Kāda no māmiņām man ieteica Dentinale gelu. Es pamēģināju iesmērēt smaganiņas - un pirmo reizi nedēļas laikā mans bērns aizmiga bez niķiem un nogulēja trīs stundas pēc kārtas!! Bērniņš ir kļuvis jautrāks, daudz mazāk niķīgs un mierīgi ļauj smaganas iesmērēt. Gēls garšo labi, un tas mums ļoti palīdzēja.

Layra Layra 18. Jun 2020, 17:57

Šīs smaganu gels bija lieliski piemērots manam bērniņam, kad sakās zobu šķilšanās periods, viņa ātri nomierinājās un aizmiga pēc tā lietošanas .Pats galvenais, ka tā sastāvā nav lidokaīna, tāpēc esmu viennozīmīgi apmierināta ar to. Mums ir tikai labas atmiņas par pirmo bērna dzīves gadu.

Kad mana mazuļa zobi sāka šķilties, es biju vienkārši šokā. Patstāvīgi asaras, niķi un pat naktī nevarējām normāli gulēt. Man ieteica Dentinale gelu, kas palīdz samazināt zobu šķilšanās sāpes. Pēc pirmās lietošanas reizes bērns nomierinājās un burtiski stundu vēlāk saldi aizmiga. Ja nebūtu šī gēla, es nezinu, kā mēs rīkotos šajā periodā.

Inessa Inessa 31. Jan 2020, 23:51

Kad mana mazuļa zobi sāka izlauzties, es biju vienkārši šokā. pastāvīgas asaras, kaprīzes un pat naktī nevarēja normāli gulēt. Viņi ieteica man Dentinale gelu, kas palīdz samazināt zobu. Pēc pirmās lietošanas bērns nomierinājās un burtiski stundu vēlāk saldi aizmiga. Ja tas nebūtu gēls, es nezinu, kā mēs rīkotos šajā periodā.