Гаджеты против детей. Кто виноват и что делать?

25. Sep, 01:03 Mama Linda Mama Linda

Всем привет, давайте обсудим тему гаджетов и детей. Меня зовут Линда, у меня шестилетний сын и начиная с трех лет, я вела ожесточенную борьбу с его любовью к телефончику и планшету. Он его и клянчил и воровал, и истерил, в конце концов я нашла выход и теперь у нас тишина и порядок.

Если у Вас есть свой опыт, поделитесь. 

Wender Wender 18. Oct 2023, 10:34

Labrīt! Tantriskā seksualitāte ir ļoti interesants un dziļš ceļš, kas var bagātināt dzīvi un attiecības. Manuprāt, tā var palīdzēt uzlabot savas emocionālās saistības un saskarsmi ar partneri. Tajā pašā laikā, tas prasa laiku, pacietību un atvērtību. Es neesmu pilnīgi iepazinies ar tantriskajām tehnikām, bet esmu izmantojis dažas elementāras metodes, kuras palīdzējušas uzlabot savas intīmas attiecības https://lv.minuporno.com/ Ir daudz grāmatu un tiešsaistes resursu, kas var palīdzēt dziļāk izprast tantrisko seksualitāti. Piemēram, "The Art of Sexual Ecstasy" by Margo Anand un daži online kursi. Tomēr, svarīgi atcerēties, ka tas ir individuāls ceļš, un katrai personai var būt atšķirīgas pieredzes. Svarīgi ir saskaņot to ar savu partneri un būt atvērtam saziņai. Kopīga izpēte noteikti var bagātināt attiecības!

fared fared 16. Oct 2023, 17:55

"Labrīt visiem! Esmu nesen sācis pētīt tantriskās seksualitātes jautājumus un gribētu uzzināt jūsu domas un pieredzi šajā saistībā. Kāds ir jūsu viedoklis par tantriskajām tehnikām un to ietekmi uz dzīvi un attiecībām? Varbūt kāds no jums ir praktizējis tantru vai ir kādus labus resursus, ko vēlaties ieteikt? Kopīga izpēte var būt noderīga visiem mums, tāpēc esmu ieinteresēts dzirdēt jūsu viedokļus un padomus par šo tēmu."

Sonja Sonja 04. May 2020, 22:02

https://zen.yandex.ru/id/5e273b338d5b5f00adca2095
Ждем тебя, дорогая! Там ты найдешь, что тебя волнует или интересует !

Sonja Sonja 04. May 2020, 22:02

https://zen.yandex.ru/id/5e273b338d5b5f00adca2095
Ждем тебя, дорогая! Там ты найдешь, что тебя волнует или интересует !

Не нужно было с самого начала давать ему телефон
__________________________________
http://specrazdel.ru/services/svedeniya-o-normativnoj-periodichnosti-vypolneniya-rabot-po-kapitalnomu-remontu-mnogokvartirnogo-doma

GalinaAlimova GalinaAlimova 29. Aug 2019, 14:00

Как по мне, то это естественное следствие прогресса. Не приучайте ребенка к гаджетам и не проводите за ними много время самостоятельно. Ясное дело, что игры интересные, но всегда есть альтернатива. Если ребенку нравится играть, то ограждая его сделаете только хуже. Для развлечений вы можете ему купить zte blade https://shop.kyivstar.ua/smartphones/ZTE-Blade-A522-Black.html он недорогой, порядка 100 с небольшим долларов и тянев все современные приложения и игры.